Снимка Фейсбук Александър СимовВсеки има правото да участва в политическия живот

...
Снимка Фейсбук Александър СимовВсеки има правото да участва в политическия живот
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Новите лица много мрачно напомнят на минали действия, каквито изведоха хората на улицата

Снимка Фейсбук Александър Симов

Всеки има правото да взе участие в политическия живот и да потърси реализация на своите хрумвания. Но моите аларми запищяха, чувайки фразата " ще реализираме леви цели с десни хрумвания ", тъй като Българска социалистическа партия е минавала през сходен интервал. Точно със същата фраза в Българска социалистическа партия беше продадена концепцията за плоския налог. " Това съобщи националният представител в 46-я парламент от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов в " Неделя 150 " по, оповестиха от пресцентъра на  Българска социалистическа партия .

Той изясни, че това се е оказало една красива машинация, която не е сработила да реши проблемите с бедността.

" Оттогава насам аз се акордирам съмнително към всеки, който счита, че нещо сходно е допустимо, тъй като знам, че няма по какъв начин да стане. И в България, и в света с десни ограничения постигаш десни цели. Това е истината ", безапелационен бе Симов.

" Виждаме, че се основава една нова партия, която декларира амбициозна стратегия за продължение на смяната. И в същото време виждаме, че вън от телевизионните студиа, представителите на тази нова партия работят с инструментите на статуквото. Подобно държание, за което ние сигнализираме, имаше Бойко Борисов. Той се намесваше в други партии, цепеше групи, привличаше партии - правеше всичко допустимо, с цел да си обезпечи някаква политическа поддръжка. Подобно политическо рейдърство за нас е изцяло неприемливо. Тук не приказваме за привличане на гласоподаватели с хрумвания, а за пазаруване на партии и на въздействие ", сподели още той.

Според него предизборната борба би трябвало да се води по почтени правила и по правилен метод, с цел да не се повтарят мрачните времена на ГЕРБ и тяхното политическо завещание.

" Още преди да се появят някакви хрумвания, преди да покажат хора, с които да завоюват доверие, виждаме по какъв начин новите лица доста тъмно припомнят на минали дейности, каквито изведоха хората на улицата ", изрази терзание Симов.

По думите на социалиста след изборите партиите ще би трябвало да се научат на най-трудното - да седнат на една маса и да си приказват, без значение от своите разлики и без значение от предизборните борби.

" От Българска социалистическа партия показахме, че сме подготвени да приказваме с партии, които са политически и идеологически доста разнообразни от нас - в името на реализиране на някакво обикновено единодушие. Невъзможността да се организира подобен първокласен диалог взривява втори поред парламент ", счита Симов.

Александър Симов разяснява и последните социологически изследвания: " При изискване, че виждаме по какъв начин до неотдавна най-популярните партии съществено губят доверие, запазването на доверието в Българска социалистическа партия, а съгласно някои изследвания лекото му увеличение, демонстрира, че гласоподавателите правят оценка държанието ни в 45-то и 46-то Народно заседание. Макар останала трета, Българска социалистическа партия резервира здрав разсъдък и сподели, че е в положение да води разговор. Показахме, че сме партия, която търси смяната по един предвидим и рационален метод.
Съжалявам, че не срещнахме партии, които могат да схванат това държание. "

Симов изрази увереност, че след края на процеса на номинации в Българска социалистическа партия за президент и вицепрезидент, 98% от номинациите ще са за двойката Радев-Йотова.

" Ние стоим зад Румен Радев и Илияна Йотова. Не позволявам Българска социалистическа партия да има различен претендент за президент ", акцентира той.

Симов обърна внимание, че задаването на въпроси поддържа ли Румен Радев нов план и има ли участници от президентството в него не е водене на война с президентската институция.

" Би било проблем за Българска социалистическа партия, в случай че президентството стои зад друга партия ", установи Александър Симов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР